Een greep uit onze diensten

Zorg op maat

Wat we nodig hebben, verandert doorheen de tijd. Wij houden daar rekening mee: u kiest zelf wat u nodig hebt, welke zorg u wenst. De zorgmakelaar staat u hierin met veel plezier bij waar nodig.

Woonassistent(e)

Onze zorgmakelaar is de woonassistent én centrale persoon in de residentie. De persoon waar u als bewoner ten allen tijde terecht kan met al uw vragen. Ook zal hij/zij uw zorg en ondersteuning organiseren in het gebouw. 

Mooie ontmoetingsruimte​

Wees welkom in de gezellig ingerichte ontmoetingsruimte. Een plaats waar er samen gekomen kan worden met de medebewoners of familie, .. 

Activiteiten voor elk
wat wils

De zorgmakelaar

organiseert regelmatig toffe activiteiten in de residentie. De ideale gelegenheid om mensen te leren kennen of om nieuwe passies te ontdekken.

Poetshulp

Om u wat te ontlasten bieden wij onze bewoners poetshulp aan. U kan na overleg met de zorgmakelaar
 zelf beslissen wanneer u dit al dan niet zou wensen. 

Crisiszorg en medische permanentie 24 op 7

Door middel van het noodoproepsysteem kan u 24 op 24, 7 dagen op 7 terecht bij de zorgcentrale. Indien dit nodig zou zijn zal er een interventie plaatsvinden met de juiste hulpverlener. 

Traiteurdienst​

Indien gewenst kan u als bewoner gebruik maken van onze traiteurdienst die u, al dan niet dagelijks, een heerlijke warme maaltijd zal voorschotelen. Smakelijk!

Unieke volwaardige appartementen

Ieder appartement kan genieten van mooie open ruimtes, een uniek gevoel van ruimte en een leuke indeling waardoor u zich ongetwijfeld direct thuis zal voelen.

Gebruikersraad

Op regelmatige basis zal er samengekomen worden met de bewoners van het gebouw. Een moment waarop we kunnen luisteren wat er leeft in het gebouw en wat voor jullie echt van belang is.. Iedere mening telt!