Residentie Villa Moeie

Moeie - 9900 Eeklo

Het project ‘Villa Moeie’ omvat 35 erkende assistentiewoningen, te huur of te koop, verdeeld over 2 gebouwen, in een groen parkdomein op 500 m wandelafstand van het centrum van Eeklo.

Elke assistentiewoning is een volwaardig, ruim appartement met veel lichtinval en aangepast aan de noden van senioren. Naast de woningen en de gemeenschappelijke ontspanningszones zijn er op het terrein fietsenbergingen met oplaadpunten en privé-autostaanplaatsen aanwezig. VZW zorgbeheer verzorgt samen met de CM-zorgmakelaar het beheer van de woningen.

Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser. Iemand die er levenslang kwalitatief en zelfstandig wil wonen, met alle privacy, veiligheid, gezelligheid en comfort van een nieuwbouwappartement, aangevuld met discrete ergonomische ingrepen en bovendien volledig rolstoeltoegankelijk.

 

De bewoners worden bijgestaan - waar zij dat wensen- door een woonassistent in hun dagdagelijkse bezigheden. Deze vertrouwenspersoon brengt zorg binnen handbereik. 

In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte zijn de bewoners welkom voor sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel in een huiselijke sfeer.

Alle flats zijn volledig opgeschilderd en instapklaar

Bijkomende vragen of interesse

in een bezoek ter plaatse? 

Aanbod te huur 

Type

Type A

Type B

Type C

Type D

Slaapkamers

1

1

2

1

Indeling

1 slpk, badkamer, volledig uitgeruste keuken, mooie leefruimte, terras en berging

1 slpk, badkamer, volledig uitgeruste keuken, mooie leefruimte, ruime berging en terras

2 slpk, badkamer, volledig uitgeruste keuken, mooie leefruimte, ruime berging en terras

1 slpk, badkamer, volledig uitgeruste keuken, leefruimte, bergruimte en zeer ruim terras

Dagprijs​

35,36 EUR

36,36 EUR

37,36 EUR

37,36 EUR

Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fout, eerdere verhuur, prijswijziging of vergetelheid.